Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στο Boussias Conferences και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017Divani Apollon Palace & Thalasso

13th People Management Executive Seminar


Beyond HR

Το People Management Executive Seminar υποδέχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα έναν από τους πιο περιζήτητους HR ομιλητές στον κόσμο και τον πλέον εξειδικευμένο ερευνητή για το Μέλλον του HR παγκοσμίως!

Για 13η συνεχή χρονιά, το HR Professional διοργανώνει το μεγαλύτερο συνέδριο για το χώρο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού. Στις 21 Νοεμβρίου 2017, η Ελληνική κοινότητα ΗR θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον άνθρωπο που γνωρίζει το μέλλον του HR function και της Εργασίας καλύτερα ίσως από τον καθένα: τον βραβευμένο Καθηγητή, συγγραφέα και ερευνητή, John W. Boudreau.
Ο τίτλος του φετινού συνεδρίου είναι “Beyond HR” και πραγματεύεται τις τελευταίες εξελίξεις και το μέλλον τόσο της Εργασίας γενικότερα, όσο και του επαγγέλματος του HR ειδικότερα, λαμβάνοντας υπόψη, μεταξύ άλλων, την τεχνολογία, τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις, το talent management στη σημερινή εποχή και τα νέα εργαλεία για ένα σύγχρονο και αποδοτικό HR function. Οι senior decision makers που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν από την παγκόσμια αυθεντία στον τομέα του HR πώς θα επιτύχουν τη βέλτιστη σύνδεση μεταξύ ανθρώπινου κεφαλαίου, ταλέντου και βιώσιμου ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος.

Η θεματολογία

Οι θεματικές ενότητες διαμορφώνονται ως εξής:

  1. Lead The Work: Navigating New Organizational Forms, Intermediaries, and Alternative Work Arrangements that Lie Beyond Employment.
  2. Strategic Impact and Pivotal Talent: Finding the Most Impactful Strategic Talent Opportunities
  3. Transformative and “Retooled” HR: Ηow HR can truly transform organization effectiveness through evidence-based change.
  4. The Future of HR

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε τα άρθρα του John W. Boudreau

Σχετικά άρθρα

Ομιλητές

Keynote Speaker John W. Boudreau O Boudreau είναι διεθνώς αναγνωρισμένος για το επαναστατικό ερευνητικό του έργο με στόχο τη βέλτιστη σύνδεση ανθρώπινου κεφαλαίου, ταλέντου και βιώσιμου ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος. Τα πεδία στα οποία εστιάζει είναι το μέλλον του επαγγέλματος του HR παγκοσμίως, τα HR Metrics και HR Analytics στη νέα ψηφιακή εποχή, το decision-based HR, τα πληροφοριακά συστήματα HR, καθώς και οι μέθοδοι βέλτιστης στελέχωσης και η οργανωσιακή ανάπτυξη.
Κώστας Ιωαννίδης Ο Κώστας Ιωαννίδης είναι Οικονομολόγος, κάτοχος Executive ΜΒΑ και Advanced Diploma in Leadership & Executive Coaching. Έχει πολυετή εμπειρία στην Ανάπτυξη των Ανθρωπίνων Πόρων και την Αναδιοργάνωση Επιχειρήσεων, ενώ διετέλεσε Διευθυντικό Στέλεχος σε μεγάλους Ομίλους και Γενικός Διευθυντής ΔΕΚΟ.
Φανή Φ. Κλειδά Η Φανή Κλειδά κατέχει τη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου της ManpowerGroup Ελλάδας και Κύπρου. Εξειδικεύεται στην ανάπτυξη, διαχείριση και συμβουλευτική Ανθρώπινου κεφαλαίου με συνολική επαγγελματική εμπειρία πλέον των 19 ετών σε πολυεθνικούς και Ελληνικούς Οργανισμούς του ιδιωτικού τομέα.
Χρύσα Ματαράγκα Η Χρύσα Ματαράγκα κατέχει τη θέση του Digital Advisor στη Microsoft Κεντροανατολικής Ευρώπης. Διαθέτει πολυετή διεθνή εμπειρία στον ψηφιακό μετασχηματισμό πολυεθνικών εταιρειών και οργανισμών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
 • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΙ
GEP
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
 • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR