Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στο Boussias Conferences και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017Divani Apollon Palace & Thalasso

Οι προηγούμενες διοργανώσεις

Θυμηθείτε και απολαύστε στιγμές από τα 4 τελευταία People Management Executive Seminars και ετοιμαστείτε για το 13ο στη σειρά, φέτος το Νοέμβριο!

12th People Management Executive Seminar on People Management

"Inspiring Others Through Resonant Leadership, Emotional Intelligence, and Renewal"

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016 στο Divani Apollon Palace & Thalasso, πραγματοποιήθηκε το μεγαλύτερο συνέδριο της ελληνικής κοινότητας του HR, με Keynote speaker τον παγκοσμίου φήμης management guru στον τομέα του leadership και της συναισθηματικής νοημοσύνης, Richard E. Boyatzis.

Διαβάστε το άρθρο στο hr professional

Παρουσιάσεις oμιλητών του 12th People Management Executive Seminar


11th People Management Executive Seminar on People Management

"How organizations learn, innovate and compete in today’s economy"

Στις 17 Δεκεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε το μεγαλύτερο συνέδριο της ελληνικής κοινότητας του HR, ένα συνέδριο που αποτελεί θεσμό τα τελευταία 11 χρόνια, με υψηλόβαθμα στελέχη από το χώρο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, CEOs και Line Managers να δίνουν κάθε χρόνο το παρόν στις εργασίες του. Με keynote speaker την πολυβραβευμένη Καθηγήτρια Μάνατζμεντ και Ηγεσίας στο Harvard Business School καθώς και αυθεντία στον τομέα του teaming, Amy Edmondson, διοργανώθηκε το 11th People Management Executive Seminar σε συνεργασία με την Eurobank Business Services, με μεγάλο αριθμό εταιρειών να συμμετέχουν με ομάδες εργασίας και περισσότερα από 270 στελέχη να διαμορφώνουν δυναμικά το περιεχόμενο του πολυαναμενόμενου συνεδρίου.

Διαβάστε το άρθρο στο hr professional

Παρουσιάσεις oμιλητών του 11th People Management Executive Seminar


10th People Management Executive Seminar on People Management

"HR 2020"

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 10ο People Management Executive Seminar στις 4 Δεκεμβρίου 2014 σε συνεργασία με την Eurobank Business Services, ένα συνέδριο που συζητήθηκε, τόσο για τα επίκαιρα θέματα στα οποία εστίασε, όσο και για τις ανατρεπτικές ιδέες και χρήσιμες λύσεις που παρουσίασε ο κορυφαίος εισηγητής του και ένας από τους 20 κορυφαίους management thinkers του κόσμου. Το δυναμικό παρών έδωσαν περισσότερα από 320 υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς και πάνω από 100 εταιρείες, σε ένα συνέδριο όπου η ενεργή συμμετοχή του κοινού προσέδωσε επιπρόσθετη αξία και ελληνική χροιά.

Διαβάστε το άρθρο στο hr professional

Παρουσιάσεις oμιλητών του 10th People Management Executive Seminar


9th People Management Executive Seminar on People Management

"Peter Cappelli on Talent Management & the New Workplace"

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 9ο People Management Executive Seminar στις 11 Δεκεμβρίου 2013, ένα συνέδριο που συζητήθηκε, τόσο για το επίκαιρο θέμα στο οποίο εστίασε, όσο και για τις ανατρεπτικές ιδέες και χρήσιμες λύσεις που παρουσίασε ο κορυφαίος εισηγητής του και ένας από τους 5 σημαντικότερους management thinkers του κόσμου. Το δυναμικό παρών έδωσαν περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς και πάνω από 100 εταιρείες, σε ένα συνέδριο όπου η ενεργή συμμετοχή του κοινού προσέδωσε επιπρόσθετη αξία και ελληνική χροιά.

Διαβάστε το άρθρο στο hr professional

Παρουσιάσεις oμιλητών του 9th People Management Executive Seminar


8th People Management Executive Seminar on People Management

"CSI:Athens - World's Top Thinkers solving common leadership 'crimes' "

Ήταν ένα συνέδριο που τα είχε... όλα! Κορυφαίους διεθνείς και ενδιαφέροντες Έλληνες ομιλητές, «ζωντανές» συνεντεύξεις, διάλογο με τους συμμετέχοντες και ουσιαστικό networking. Πρόκειται για το 8th People Management Executive Seminar, που πραγματοποιήθηκε στις 24 Οκτωβρίου 2012 στο Αμφιθέατρο Maroussi Plaza.

Διαβάστε το άρθρο στο hr professional

Παρουσιάσεις oμιλητών του 8th People Management Executive Seminar


7th People Management Executive Seminar on People Management

"Leadership in an Open World: New models to inspire Organizations and People"

Με αιχμή του δόρατος την Ηγεσία, πραγματοποιήθηκε στις 20 Οκτωβρίου το 7th People Management Executive Seminar. Στην κατάμεστη αίθουσα του Athens Ledra Marriott Hotel, Έλληνες και ξένοι ομιλητές μοιράστηκαν γνώσεις, εμπειρίες, απόψεις και μάλιστα σε κάποια σημεία μετά... μουσικής!

Διαβάστε το άρθρο στο hr professional

Παρουσιάσεις oμιλητών του 7th People Management Executive Seminar


6th People Management Executive Seminar on People Management

"In Praise of HR – strategies and practices on the vital role of People Management, taking companies through the recession"

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010, το πλέον καταξιωμένο συνέδριο που απευθύνεται στα στελέχη της διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και σε όσους αναγνωρίζουν τη συνεισφορά των εργαζομένων στους στόχους μιας επιχείρησης.

Ο Bill Conaty, ο John Blackwell, ο Leonardo Sforza, η Mary Delaney καθώς και όλοι οι υπόλοιποι διεθνείς και Έλληνες ομιλητές, μοιράστηκαν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους σε μια κατάμεστη αίθουσα. Ο άνθρωπος, η προσφορά του στην επιχείρηση, η οικονομική κρίση, οι βέλτιστες πρακτικές, η ηγεσία, τα ταλέντα, οι τάσεις, οι προκλήσεις, αποτέλεσαν τις λέξεις κλειδιά των παρουσιάσεων που έτυχαν θερμής υποδοχής από το κοινό.

Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον και συμμετείχαν ενεργά με ερωτήσεις στη διάρκεια του συνεδρίου. Highlightς του συνεδρίου, η on stage συνέντευξη του B. Conaty, το πάνελ συζήτησης και η live επίδειξη γυμναστικής που ξεσήκωσε, κυριολεκτικά, τους συμμετέχοντες. Τα συστατικά της επιτυχίας του συνεδρίου συμπλήρωσαν αρμονικά η άριστη διοργάνωση και το κομψό περιβάλλον του ξενοδοχείου Grande Bretagne.

Διαβάστε το άρθρο στο hr professional

Παρουσιάσεις oμιλητών του 6th People Management Executive Seminar


5th People Management Executive Seminar on People Management

Winning People Strategies - How to drive performance, innovation and satisfaction

Για 5η χρονιά, το People Management Executive Seminar αποτελεί το σημείο συνάντησης των HR Leaders και των Management Leaders της χώρας. Ένα συνέδριο με κορυφαίους διεθνείς ακαδημαϊκούς, συγγραφείς και HR experts που αναλύουν και συζητούν για τα πιο επίκαιρα θέματα που απασχολούν τα στελέχη του HR και του Management.

Παρουσιάσεις oμιλητών του 5th People Management Executive Seminar


4th People Management Executive Seminar on People Management

Η ενεργοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού στο επίκεντρο της επιχειρηματικής στρατηγικής

Τις εντυπώσεις των 350 μάνατζερ που το παρακολούθησαν έκλεψε το 4th People Management Executive Seminar, με τίτλο "Energize and Engage - People Strategies for Sustainable Success", στις 20 Οκτωβρίου.

Τρεις διεθνείς διανοητές μοιράστηκαν με το κοινό τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στο καίριο ζήτημα της δέσμευσης. Το συγκεκριμένο θέμα είναι ένα από τα πιο σύγχρονα στο χώρο του HR, καθώς έχει προσελκύσει την προσοχή ακαδημαϊκών και εταιρειών την τελευταία, μόλις, δεκαετία.

Σήμερα, στην περίοδο της οικονομικής ύφεσης, η ανάγκη της διακράτησης των ταλέντων είναι πιο ζωτική από ποτέ. Γιατί τώρα, τα ταλέντα τα οποία θα βγάλουν τις επιχειρήσεις από το τέλμα της κρίσης, γίνονται περιζήτητα και οι ανταγωνιστές τα εποφθαλμιούν. Εξάλλου, εν μέσω οικονομικών δυσχερειών οι επιχειρήσεις θα πρέπει να μάθουν να εκμαιεύουν τα μέγιστα των ικανοτήτων του προσωπικού τους. Και αυτό θα γίνει μόνο όταν οι εργαζόμενοι αγκαλιάσουν το εταιρικό όραμα.

Η Beverly Kaye, χαρακτηρισμένη ως «Θρύλος του HR», από το Αμερικανικό ASTD και από τους πρωτεργάτες της μελέτης της ενεργοποίησης και δέσμευσης των στελεχών έδωσε το παρόν στην ημερίδα αναλύοντας διάφορες πτυχές του θέματος. Ακολούθησε ομιλία από τον Καθηγητή Paul Sparrow έναν από τους 25 σημαντικότερους διανοητές του χώρου της Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων στον κόσμο, σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό HR Magazine. Τέλος, φως στην πρακτική πλευρά της δέσμευσης έριξε η Jane Sparrow, Senior Leader της εταιρείας συμβούλων The Energy Project Europe και Director of Employee Communication and Engagement, της Sony Europe.

Από ελληνικής πλευράς μίλησαν οι, Κώστας Τασούλης, Senior Consultant Human Resources Services PricewaterhouseCoopers και Θάνος Κιοσέογλου, Assistant Manager Human Resources Services PwC.

Χαιρετισμούς απηύθυναν οι: Μαίρη Γεωργιάδου, Director, Human Resources Services PwC, Μαρία Θεμελή, Αναπληρώτρια Διευθύντρια Τύπου και Επικοινωνίας Marfin Egnatia Bank και Κατερίνα Σoκόλη, Co-ordinator, Europe Direct Information Network.Την ημερίδα συντόνισε η Δρ. Όλγα Επιτροπική, Academic Director MSc in Strategic HRM του ALBA Graduate Business School.

Παρουσιάσεις oμιλητών του 4th People Management Executive Seminar


3rd People Management Executive Seminar

"Αυθεντικός είναι ο ηγέτης που δε φοβάται να δείξει τη διαφορετικότητά του"

Gareth Jones

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 30 Οκτωβρίου το 3rd People Management Executive Seminar "Building and Leading Great Performance Teams", συνεχίζοντας την παράδοση των προηγούμενων Executive Seminars. Περισσότερα από 450 ανώτερα και ανώτατα στελέχη παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, η οποία φάνηκε αντάξια των επιδιώξεων των συμμετεχόντων. Οι δύο διακεκριμένοι καθηγητές Gareth Jones και Ruth Wageman, αναφέρθηκαν εκτενώς στο ρόλο της ηγεσίας και το συντονισμό των ομάδων ανώτερων και ανώτατων στελεχών, όταν οι απαιτήσεις είναι υψηλές. Παρουσίαζοντας το απόσταγμα του ακαδημαϊκού τους έργου οι καθηγητές αναφέρθηκαν σε πληθώρα παραδειγμάτων μέσα από το χώρο των επιχειρήσεων εστιάζοντας στο ρόλο ομάδας - ηγέτη για την εύρυθμη λειτουργία κάθε οργανισμού.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν οι Αντώνης Χατζηαντωνάς, Partner της PricewaterhouseCoopers και Χρήστος Τσάγκος, Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft Ελλάς.

Το άκρως ενδιαφέρον περιοχόμενο της εκδήλωσης εμπλούτισαν με τη σειρά τους οι παρουσιάσεις των Α. Χατζηαντωνά και Χ. Τσάγκου.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε το πολυσυζητημένο workshop της R. Wageman το οποίο έφερε κοντώ συναδέλφους από διαφορετικές επιχειρήσεις, ενώ έδωσε τροφή για συζήτηση και σκέψη μέσα σε ένα κλίμα ανταλλαγής απόψεων και εμπεριών. Το Executive Seminar ολοκληρώθηκε με τη σύνοψη του περιεχομένου των παρουσιάσεων συνολικά από την Νάνσυ Παπαλεξανδρή, Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρουσιάσεις oμιλητών του 3rd People Management Executive Seminar


  • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΙ
GEP
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR