Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στο Boussias Conferences και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017Divani Apollon Palace & Thalasso

To πρόγραμμα του συνεδρίου

Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017

08.30 - 09.00

Προσέλευση

09.00 - 09.30

Χαιρετισμοί

 • Αντωνία Κατσουλιέρη, Αρχισυντάκτρια, HR Professional
 • Άκης Πρωτοπαπάς, Sales Manager, Epsilon HR

Εισαγωγή στον John Boudreau

  Δρ. Γεώργιος Μπατσάκης, Assistant Professor of International Business, ALBA Graduate Business School at the American College of Greece
Session 1
09.30 - 10.30

John Boudreau:
"Lead The Work: Navigating New Organizational Forms, Intermediaries, and Alternative Work Arrangements that Lie Beyond Employment"


Σύμφωνα με πρόσφατες εκτιμήσεις, πάνω από το 40% της εργασίας στο σύντομο μέλλον θα πραγματοποιείται από άτομα που δεν εργάζονται στην επιχείρηση. Ωστόσο, σχεδόν όλη η σύγχρονη νομοθεσία, τα επιχειρηματικά συστήματα και οι διαδικασίες HR έχουν βασιστεί στην παραδοχή ότι οι επιχειρήσεις παράγουν έργο μέσα από τη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού πλήρους απασχόλησης. Αυτός ο νέος κόσμος που ξεπερνά τα όρια «της βασικής εργασιακής απασχόλησης» προσφέρει πολλές επιλογές, όπως συμμαχίες, συνέργειες, talent trading, freelancers, σε συνδυασμό με ευρέως διαδεδομένες εναλλακτικές όπως το outsourcing, η προσωρινή και η μερική απασχόληση και οι υπεργολαβίες. Σε μία εξαιρετικά διαφωτιστική παρουσίαση που αντλεί από το πρόσφατο ερευνητικό του έργο, ο Boudreau θα αναδείξει τις βασικές αρχές του επερχόμενου εργασιακού περιβάλλοντος και θα εξηγήσει πώς μπορούν οι ηγέτες να το αξιοποιήσουν με στόχο τόσο τη βέλτιστη διαχείριση ταλέντων όσο και την καλύτερη οργάνωση και απόδοση της εργασίας.

10.30 - 10.45

Q&A

10.45 - 11.00

Driving cultural change with a Digital Workplace: the role of HR

  Χρύσα Ματαράγκα, Digital Advisor, Microsoft Κεντροανατολικής Ευρώπης
11.00 - 11.30

Coffee Break

11.30 - 11.40

Teamwork Excellence

  Κώστας Ιωαννίδης, Kostas Ioannidis Business Coaching
11.40 - 11.50

#GigResponsible: The Rise of NextGen Work

  Φανή Φ. Κλειδά, Διευθύνουσα Σύμβουλος, ManpowerGroup Ελλάδας & Κύπρου
Session 2
11.50 - 12.50

John Boudreau:
"Strategic Impact and Pivotal Talent: Finding the Most Impactful Strategic Talent Opportunities"


Αυτή η ενότητα είναι βασισμένη στο ομότιτλο διαδραστικό workshop που διδάσκεται με επιτυχία από τον Boudreau εδώ και χρόνια σε HR & Organisational Leaders στο Center for Effective Organizations του USC University στις Η.Π.Α. Ο Καθηγητής θα παρουσιάσει στους συμμετέχοντες το πλαίσιο και τα συγκεκριμένα εργαλεία με τα οποία μπορούν να εντοπίσουν τα σημεία-κλειδιά (pivot-points) στην οργανωσιακή στρατηγική και τα ταλέντα της επιχείρησής τους: η επικέντρωση στη βελτίωση αυτών των σημείων μπορεί να διασφαλίσει τη μακροπρόθεσμα επιτυχημένη πορεία της επιχείρησης. Αυτό το πλάνο δράσης εφαρμόζεται από κορυφαίες επιχειρήσεις όπως οι PepsiCo, Starbucks, Boeing και Disney εδώ και χρόνια. Μετά την παρακολούθηση της ενότητας, οι συμμετέχοντες θα γνωρίζουν πώς μπορούν με απτό τρόπο (με συγκεκριμένες μετρήσεις και analytics που θα εξηγήσει ο Boudreau) να ανακαλύψουν τα κρυφά pivot points της επιχείρησής τους και να κάνουν τη μέγιστη στρατηγική συνεισφορά ως HR.

12.50 - 13.00

Q&A

13.00 - 14.00

Lunch Break

Session 3
14.00 - 15.00

John Boudreau:
"Transformative and "Retooled" HR: Ηow HR can truly transform organization effectiveness through evidence-based change"


Αντλώντας από το βιβλίο του "Transformative HR" και βασισμένος σε διεθνή case studies εταιρειών με τις οποίες έχει συνεργαστεί (IBM, Shanda, Deutsche Telekom, Royal Bank of Canada), ο Boudreau θα παρουσιάσει στην πράξη πώς το HR μπορεί να συνεισφέρει καταλυτικά στην αύξηση της αποτελεσματικότητας της επιχείρησης με τη βοήθεια 5 βασικών «όπλων»: Logic-Based Analytics, Segmentation, Risk-Leverage, Synergy, Optimization. Επιπλέον, θα αναλύσει τη στρατηγική HR που έχει εφαρμοστεί με επιτυχία σε επιχειρήσεις όπως οι McDonald's, Starbucks και ΙΒΜ -και παρουσιάζεται στο ανατρεπτικό best-seller του "Retooling HR"-, με την οποία το παραδοσιακό HR μπορεί να αναδιαμορφώσει το ρόλο του και να ενεργοποιήσει non-HR leaders, αξιοποιώντας έξυπνα τα δικά τους «εργαλεία» (π.χ. supply chain, inventory optimization, portfolio risk optimization, consumer segmentation, engineering performance analysis).

15.00 - 15.10

Q&A

15.10 - 15.40

Coffee Break

Session 4
15.40 - 16.40

John Boudreau:
"The Future of HR"


Σε αυτή την ενότητα, ο Boudreau θα παρουσιάσει τις κυρίαρχες τάσεις που διαμορφώνουν το μέλλον της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, καθώς και τις επιπτώσεις τους στους επαγγελματίες HR και στο ρόλο τουs στην επιχείρηση. Το HR θα κληθεί σύντομα να διαχειριστεί με επιτυχία μία νέα εργασιακή πραγματικότητα που ορίζεται από τη συλλογική ηγεσία, τη μεγαλύτερη κατάτμηση του ανθρώπινου δυναμικού και της εργασίας, τη διαρκή αναπροσαρμογή των εργασιακών ορίων, τη βιωσιμότητα έναντι της εργασιακής εξάντλησης, τη συν-δημιουργικότητα κ.ά. Επιπρόσθετα, πέρα από τον ίδιο τον κλάδο του HR, o Καθηγητής θα επικεντρωθεί στους καίριους τομείς που θα προσδιορίζουν τις επιτυχημένες επιχειρήσεις στο νέο δυναμικό εργασιακό περιβάλλον.

16.40 - 16.50

Q&A

16.50 - 17.00

Συμπεράσματα / Κλείσιμο Συνεδρίου

Το πρόγραμμα είναι υπό διαμόρφωση.

 • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΙ
GEP
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
 • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR