Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στο Boussias Conferences και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017Divani Apollon Palace & Thalasso

Ταυτότητα συνεδρίου

Το People Management Executive Seminar αποτελεί θεσμό για την ελληνική κοινότητα του HR, με περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη από το χώρο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, CEOs και Line Managers, να δίνουν κάθε χρόνο το παρόν στις εργασίες του. Η φετινή εκδήλωση είναι στοχευμένη στην προετοιμασία των επιχειρήσεων, και του ίδιου του HR, για το νέο δυναμικά μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον. Όπως θα τεκμηριώσει στο πλαίσιο του Executive Seminar ο κεντρικός ομιλητής, Καθηγητής John Boudreau “the vital future frontier for HR lies not within the HR profession, but ‘Beyond HR’ in the thousands of decisions made by leaders and employees about their own human capital and the human capital under their stewardship”.

Μέσα από 4 εντατικά sessions που βασίζονται στο πλούσιο ερευνητικό, διδακτικό και συμβουλευτικό του έργο σε όλο τον κόσμο, ο κορυφαίος HR expert John W. Boudreau θα αναλύσει τις τελευταίες εξελίξεις και το μέλλον τόσο της Εργασίας γενικότερα, όσο και του επαγγέλματος του HR ειδικότερα, λαμβάνοντας υπόψη, μεταξύ άλλων, την τεχνολογία, τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις, το talent management στη σημερινή εποχή και τα νέα εργαλεία για ένα σύγχρονο και αποδοτικό HR function. Στο τέλος του Executive Seminar, οι HR & Organisational Leaders θα έχουν στα χέρια τους ένα ολοκληρωμένο πλάνο δράσης για να προετοιμαστούν κατάλληλα για την επόμενη μέρα, διασφαλίζοντας το μέλλον της επιχείρησης αλλά και του κλάδου τους.

  • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΙ
GEP
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR